Jogi tanácsadás

A Jogszerviz.hu - jogi tanácsadás és jogi segítség mindenkinek, minden esetben

A jogvédelem célja jogi érdekek képviselete és megóvása. A jogi segítségnyújtás keretében jogi tanácsadást biztosítunk ügyfeleink számára nagy tapasztalattal rendelkező jogász végzettségű munkatársaink közreműködésével. A professzionális jogi tanácsadásnak köszönhetően Ön kiváló és testre szabott szolgáltatást vehet igénybe.

Jogi segítségnyújtásunk keretében szolgáltatásaink: jogi tanácsadás, elvi állásfoglalás, peres és peren kívüli képviselet, a biztosított ez irányú meghatalmazása alapján támogatása illetve képviselete az ellenérdekű féllel szemben, jogi költségek viselése a szerződésben meghatározottak szerint a biztosított jogi érdekeinek védelmével összefüggésben szükségszerűen felmerülő költségek átvállalása.

Jogi segítség

Milyen jogi területeken tudunk önnek segíteni?

Közlekedési jogi tanácsadásunkat szakértő közlekedésjogi ügyvédeink végzik, akik rendelkezésére állnak mindenféle esetben történjen az akár kettő, akár tizennyolc keréken.

Közlekedési jogi segítségCsaládi jogi ügyekben tapasztalt kollégáink tudnak tanácsot adni önnek és konkrét ügyekben nyújtanak jogvédelmi illetve jogi asszisztenciát.

Családi jogi tanácsadásBank ügyekkel kapcsolatos kérdésekben, legyen az jelzálog-, diák- vagy áruhitel, vagy bármely más pénzügyi esetben is várjuk kérdéseiket és nyújtunk professzionális jogi tanácsadást és jogvédelmi szolgáltatást.

Banki jogi segítségnyújtásLegyen ön akár munkavállaló, akár munkáltató a Jogszerviz minden félnek ajánl munkajogi ügyekben segítséget akár tanácsadás, akár jogvédelem formájában.

Munkajogi tanácsokHa elveszett a jogi útvesztőben, amely ingatlanját behálózza a Jogszerviz szakértő csapata segít önnek kiigazodni abban. Tulajdoni- és haszonélvezetijogi kérdések, társasházakkal kapcsolatos jogok és kötelezettségek, mi segítünk abban, hogy a bürokrácia ne zavarhassa otthona nyugalmát.

Ingatlan jogi tanácsadásVadkár? Törmelék esett autójára? Közlekedési balesetet szenvedett? A Jogszerviz csapata jogi segítséget nyújt önnek kártérítési ügyében, hogy tényleg megkapja, ami jogosan jár.

Kártérítési ügyekben jogsegítségHa pénzt adunk ki egy termékért vagy szolgáltatásért elvárjuk, hogy azt kapjuk, amiért fizettünk. Ha ez nem történik meg olykor hosszas huzavona indulhat meg fogyasztó és eladó között. A Jogszerviz szakértői jogi segítséget és jogvédelmet vállalnak fogyasztóvédelemi ügyekben, hogy ez a procedúra a leggördülékenyebben menjen végbe.

Fogyasztóvédelmi jogi tanácsadásSzabadidőjét mindenki a legnagyobb nyugalomban szeretné eltölteni. Amikor utazásra adjuk fejünket különösen fontos, hogy minden tökéletesen történjen, ezért a Jogszerviz jogi tanácsadást kínál mindenkinek, aki esetleg már utazás előtt szeretne tisztában lenni jogaival. Vitás esetekben jogi asszisztenciával szolgálunk.

Utazási károkban jogsegélyAz egészség a legfontosabb kincs. Táppénzes vagy más biztosítási ügyekben nyújt tanácsadói és jogvédelmi szolgáltatást a Jogszerviz tapasztalt csapata.

Egészségügyi jogi segítség

Olvasóinkkal történt

  • A „hűséges” ügyfél

    Elektronikus hírközlési szolgáltatások nyújtásával (televízió, internet előfizetés) foglalkozó közismert multinacionális vállalat több ízben téves tájékoztatást nyújtott egy ügyfele részére a hűségidő tényleges tartamára vonatkozólag.

  • Kényelmetlen helyzet

    Olvasónk vásárolt egy márkás matracot, melyre az eladó 15 év jótállást vállalt.

  • Betegség támogatás nélkül

    Olvasónk abban az ügyben kereste meg jogi képviselőjét, hogy a biztosító nem fizette ki részére a betegség idejére járó lábadozási támogatást.

Legolvasottabb cikk

Facebook