Kártérítés

Utazási irodák felelőssége

2012.02.01., 14:59
Vége az év végi hajtásnak és sokan döntenek úgy, hogy a fáradalmakat egy külföldi utazás során pihenik ki. Nincs annál kellemetlenebb, amikor nem olyan szobába kerülünk, mint amilyet az utazási irodában ígértek, vagy a katalógusban leírt szálloda mégsem rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyeket olvastunk.

Elvi éllel döntött a Legfelsőbb Bíróság a MÁV biztosítósok ügyében

2011.11.27., 15:11
A Legfelsőbb Bíróság a napokban meghozott döntésével elvi éllel döntött abban a kérdésben, hogy egy közlekedési baleset károsultja kivel szemben érvényesítheti igényét: kizárólag a felelősségbiztosítóval szemben, vagy az egyébként kötelező felelősségbiztosítással rendelkező károkozó is perelhető.

Kötelező váltás a láthatáron

2011.11.21., 15:09
Ismét beindult a kötelező gépjármű felelősségbiztosítások körüli mozgolódás. Önök se felejtsék el: kötelező gépjármű felelősség biztosító biztosítottjai nagy részének ismét át kell gondolnia a kötelező biztosítását! Időben döntsenek, és intézkedjenek, nehogy pórul járjanak! Ehhez próbálunk segítséget nyújtani, és a hatályos törvényi rendelkezések értelmében kedves Olvasóinkat figyelmeztetni a határidőkre.

Lehulló törmelékek

2011.11.09., 14:28
Belvárosi részeken előfordulhat, hogy az utcán parkoló autónkban kárt okoz egy-egy régi épületről lehulló törmelék. Alábbiakból összefoglaltuk, mit tehetünk, ha ilyen váratlan helyzet ér minket.
1  2 »

Olvasóinkkal történt

  • Jogosulatlanul a sztrádán?

    Kamionsofőr Olvasónkat megbüntették Ausztriában, mivel a hatóság szerint nem volt pénz a Go-boxon, tehát díjfizetés nélkül vette igénybe az autópályát.

  • A kamionos angliai kalandja

    Olvasónk nemzetközi gépjárművezető, aki az Egyesült Királyság terültére is teljesít fuvarokat.

  • Féktelenül...

    Olvasónk családjával egy híres zalai wellness hotelben szállt meg a nyáron.

Legolvasottabb cikk

Facebook